Menülerimiz
Karatay Etli Ekmek Çeşitlerimiz
Konya’nın meşhur olmazsa olmaz tatlarından olan Etliekmeği sizler için özenle hazırlıyoruz. Sinirleri alınan dana kaburga etinin kendi parça yağı ile kıyma haline getirilir. Ardından soğan, yeşil biber ayrı ayrı mikserde
Karatay Tuzda Tavuk
Tuzda tavuk yemeğinizi, yanında güzel bir iç pilavla veya sade pirinç pilavı ile servis edebilirsiniz. Pirinç pilavı yerine, bulgur pilavı da yapabilirsiniz. Yeşil salata ve ayran ile menünüzü tamamlayabil
Karatay Lahmacun Çeşitlerimiz
İşletme olarak sizlere hizmet olarak sunduğumuz lahmacunların hazırlanması aşamasında her zaman deneyimli ve tecrübeli aşçı elemanları kullanmakta ve bu sayede sunduğumuz hizmetin lezzetini en üst basamaklara taşımaktayız. İşletme
Karatay Fırın Kebabı Ve Güveç Çeşitlerimiz
İnsan sağlığına zararı olmayan killi topraktan pişirilerek yapılan kaplara güveç denir. Güveçte pişen et ve sebze yemeklerinin, tavuk veya deniz ürünlerinin ya da baklagillerin tadı bir başka olur. Çünk