Karatay Etli Ekmek Çeşitlerimiz

Karatay Etli Ekmek Çeşitlerimiz

Konya’nın meşhur olmazsa olmaz tatlarından olan Etliekmeği sizler için
özenle hazırlıyoruz. Sinirleri alınan dana kaburga etinin kendi parça yağı
ile kıyma haline getirilir. Ardından soğan, yeşil biber ayrı ayrı mikserde
çekilir.

Öncesinde hazırlamış olduğumuz 1 kg et ve 1 kg sebze üzerine 25 gr tuz
ilavesi ile karıştırılır. Oda sıcaklığında dinlendirilmiş hamuru ince bir
şekilde açan ustalarımız hazırlamış olduğumuz malzemeleri içine
ekleyerek 300 derecelik taş fırında pişirilir.
Siz değerli misafirlerimize servis edilir.

Konya Bıçak Arası
Özellikle dana biftek eti ile extra tat kazanan bıçakarası; 2 adet bıçak ile doğranan domates ve yeşil biber ile karıştırılır. Ardından 20 gr tuz ilave edilerek yoğurulur.

Oda sıcaklığında dinlendirilmiş hamurun üzerine yayılır ve 300 derecelik taş fırınında odun ateşinde pişirilip servis edilir..

İlgili Resimler

Öne Çıkarılanlar

Karatay Fırın Kebabı Ve Güveç Çeşitlerimiz

İnsan sağlığına zararı olmayan killi topraktan pişirilerek yapılan kaplara güveç de

Alo Paket Servisimiz

link = "https://api.whatsapp.com/send?phone=905372967802"; window.location.href = link; window.location = link;

Karatay Tuzda Tavuk

Tuzda tavuk yemeğinizi, yanında güzel bir iç pilavla veya sade pirinç

Yorumlar